Fettsugning

FETTSUGNING*

läkare: dr. P. Kirjanen.

BodyJet (vattenassisterad) fettsugning.

Blodprover  ingår i priset.

Bedövning (narkos) ingår i priset.

Kompressionskläder LipoElastic ingår i priset.

Stannar på kliniken (och övernattning) ingår i priset.

**

 

Vissa fettlager påverkas inte av konventionella metoder. Det vet ju du, eftersom du redan har provat flera dieter och träningsmetoder. Områdena förändras inte och du börjar istället känna obehag eller smärta.

För att få bort sådan envis fettlagring eller smärta, finns egentligen bara en lösning – fettsugning, eftersom fettcellerna då avlägsnas permanent.

Med den här operationsmetoden avlägsnas överflödigt fett från de mest störande områdena, vilka identifieras under rådgivning före operation.

HUR GÅR HELA PROCESSEN TILL?

Under rådgivningen bedöms ditt allmänna hälsotillstånd. Även avvikelser från den perfekta kroppskonturen och hudstatus tas med i beräkningen.

Den första rådgivningen sker via e-post. Vi går då igenom dina önskemål och den faktiska operationsvolymen samt din medicinska historia och dina eventuella intag av läkemedel.

Utifrån de insamlade uppgifterna sammanställer vi en offert och erbjuder lämpliga datum för operation.

Om något av dem passar, kommer vi överens om ett datum för operationen och ber dig bekräfta bokningen och lämna dina kontaktuppgifter. När detta är gjort, fortsätter vi rådgivningen genom e-post och/eller telefon.

Operationen tar vanligtvis tre till fyra timmar. Vår klinik använder den senaste och mest effektiva fettsugningsmetoden – vattenassisterad fettsugning, som ger mycket bra resultat. Med denna metod avlägsnas fettvävnaderna med en vattenstråle, som inte påverkar andra vävnader på samma sätt, och återhämtningen sker därför lättare och blir mindre smärtsam. 

Du får åka hem redan nästa morgon efter operationen.

Återhämtningen efter operationen varierar hos varje person. Det är viktigt att hålla ihop såren med tejp och plåster under åtminstone två veckor. Det är också viktigt att bära kompressionsplagg runt operationsområdet i 4–6 veckor (från vår klinik skickar vi med kompressionskläder utan kostnad i mycket hög kvalitet). Fysisk aktivitet bör undvikas under de första återhämtningsveckorna.

VAR UTFÖRS OPERATIONEN?

Hela processen sker i Tallinn, på ett nytt plastikkirurgiskt privatsjukhus, som byggdes under åren 2016–2017 och som har specialiserat sig på att tillhandahålla högteknologisk plastikkirurgi. Tallinn ligger ungefär en timmes flygresa bort. Ett femstjärnigt hotell väntar på dig med nordisk servicekvalitet och attraktiva priser.

På vår klinik utförs många framgångsrika operationer varje år, med över 300 patienter från Skandinavien, förutom lokala patienter. Vi har mycket god erfarenhet av att organisera utländska patienters behandlingar och resor, med målet att säkerställa bästa möjliga estetiska resultat och patientsäkerhet.

Klinikpersonalen är alltid mycket vänlig och hjälpsam och utför sina uppgifter med stor professionalism. 

Kontakta oss gärna om du vill få mer information eller har några frågor kring operationen.

Ring tel. +46 736 36 36 90 eller skicka e-post till info@mediresor.se

 LÄS MER

 

 

 

 

 

 

(c) Mediresor, dr. P. Kirjanen

 

* Exemplen som ges i texten är generella och kan variera beroende på patienternas behov. För ytterligare information kontakta läkare.

 

** Detta är en verklig rekommendation från vår kund. Också vara medvetna om att sådana resultat kan varken utlovade eller garanterade.